Team Whiteblue

For Whiteblue Adventure er sikkerheten for våre gjester viktig. Tilsvarende viktig er den skiopplevelsen vi kan tilby. Alle vi som jobber med Whiteblue er 100% ski og fjellentusiaster. Det betyr at vi, som deg, ønsker en flott opplevelsesrik skidag!

Våre guider har alle UIAGM (eller tilsvarande) internasjonal sertifisering. Det betyr at de har den høyeste utdannelse for profesjonell fjellføring. Som guide i Norge er skikunnskap særlig vektlagt, og du kan føle deg trygg på at de klarer å oppdrive de beste forutsetninger for skikjøring. De er der for din trygghet, men er i tillegg mestre til å finne det beste fjellet med den beste snøen til en hver tid.

Turvalg vil alltid basere seg på dagens værmelding, nettopp for å sikre deg en god skiopplevelse.

nglogo Andreas Haslestad (Nor)
UIAGM Alpine Guide
andreas
nglogo Jostein Aasen
(Nor)
UIAGM Alpine Guide
jostein
nglogo Sverre Hjelmeland (Nor)
UIAGM Apine Guide
sverre
bigtrix Torkel Karoliussen
(Nor)
Adventurer and inventor of Powdercruise the mother of Whiteblue Adventure.
torkel
logo Per Christian Tyldum (Nor)
Owner and Organizer
pct
logo Jens-Petter Ring (Nor)
Owner and Organizer

jp

 

.

Facebook

Receive newsletter!
* indicates required

Samarbeidspartnere

 

hurtigruten

 

ng-stor bw

Hva kreves for å delta?

Topptur på ski er IKKE en ekstremsport. Du må ikke være topptrent og du trenger heller ikke å være et råskinn på ski.

Det viktigste er at du har en normal fysisk kapasitet og at du har noe erfaring med å kjøre off-pist. Våre guider vil alltid tilpasse turene etter den gjeldende værmelding samt gruppenskapasitet. Alt dette vil være guidenes ansvar og vår erfaring er at dette takler de svært godt. Tilbakemeldinger vi ofte får er f.eks "det gikk mye lettere opp enn vanlig" eller "helt utrolig forskjell å kjøre ned etter anvisning av guide!"

Sikkerheten er guidenes viktigste ansvar, men deres kunnskap og erfaring mht.  terreng, vind, temperatur, sol, snøtype osv. gir en enorm ekstragevinst med tanke på nedturen. De klarer å finne den beste snøen som igjen kan være forskjellen på en god og en mindre god tur.

Vi bruker å si at guidene garanterer gode skiopplevelser uansett vær!

 MG 4635

2805 original

rgf