Innkvartering

Avhengig av hvilken reise du velger vil våre overnattinger være på hoteller, rorbuer og selvfølgelig noen netter på Hurtigruten. Alle våre overnattinger er i dobbeltrom (dobbeltlugar på Hurtigruten) med adskilte senger. Dersom du ønsker singelrom kan selvfølgelig dette organiseres mot ekstra kostnad. Rorbuene har plass til 4-8 personer. Disse har soverom, oppholdsrom og kjøkken hvor vi har mulighet, om ønskelig, å lage vår egen mat.

Mat er viktig når man skal yte maksimalt fysisk, men også viktig for den sosiale rammen. Du vil serveres variert kost basert på de beste lokale råvarene.

Underveis har vi tilgang til fisk og skalldyr rett fra brygga til en kvalitet du ikke finner andre steder. Fisk har selvfølgelig en sentral plass i denne landsdelen, men skal du til Lyngen bør også Lyngen lam stå på menyen.

All kost og losji er inkludert i prisen.

 1040017

P1040597

IMG 9997 copy copy

Facebook

Receive newsletter!
* indicates required

Samarbeidspartnere

 

hurtigruten

 

ng-stor bw

Overnattingsteder 2012

Kabelvaag Hotel - Lofoten

Kabelvg Hotel 01

Dette er ski hotellet i Lofoten. Her møtes ski entusiaster gjennom topptursesongen. Hotellet er kjent for selvbetjening av vafler og deilig 3 retters middag. Kabelvaag Hotel er restaurert etter brann for 8 år siden og er nytt og velholdt. Utsikten er ubeklagelig mot Vågan. Hotellet inngår i kjeden "Det virkelig gode liv".

www.kabelvaghotell.no


Koppangen Brygger - Lyngen

 MG 9612

Perfekt beliggende ved foten av Taffeltind, og i enden av veien på nordsiden av Lyngenhalvøya, finner man Koppangen Brygger. Dette er en moderne rorbuanlegg med flotte fasiliteter med kjøkken, bad og badstu, stamp, fellesrom/møterom mm. Her er det garantert hyggelig å være og utsikten er fantastisk! Her er det også rom for et dypp i havet etter en varm badstue.

www.koppangenbrygger.no

 
Ørnes Hote
l - Glomfjord

 MG 5061

Et lite intimt hotel som ligger midt i lille Ørnes i Glomfjord. Ligger kun 100 m fra Hurtigrutekaia og vi kan spasere fra båten til hotellet. Meget god beliggenhet som utgangspunkt for turer til de mange fjell som vi besøker under vårt opphold i Glomfjord.

www.orneshotell.no


Kobbelv Vertshus - Steigen

Kobbelv Vertshus ligger i bygda Sørfjorden i Knut Hamsuns rike. Hamsuns rike er ikke ett bestemt sted, hans fantasi skapte et Æventyrland som folk fra hele verden drømmer seg bort i. Og i en liten bygd av dette Æventyrlandet finner du Kobbelv Vertshus. Her bor vi når vi besøker Steigen.

www.kobbelv.no


Basecamp Finnmark- Øksfjord

P1030469

Vårt hotel i Øksfjord ligger i Finnmark på grensen til Troms. Dette fjellområdet blir beskrevet som et spektakulært og uoppdaget område. Dette er de siste fjell før Norge flater ut mot Norkapp. Hotellet som ligger i Øksfjorbotn var originalt en internatskole ( 50-tallet ), og er nå gjort om til et hotel, hvor eierne har valgt å fokusere på opplevelser i fjellet samt god mat og trivsel.

www.basecampfinnmark.no

rgf