Lofoten

Lofoten ligger ca 300 km nord for polarsirkelen og kalles ofte for Norge i et nøtteskall. Øygruppen består av sju øyer, derav fem som er knyttet til den sceniske europavei E10, de resterende to kan nåes med ferge eller fly.

16

Lofoten – kan ikke beskrives med ord. Dette stedet har en aura som MÅ oppleves. Lofoten og Vesterålen ligger som en fjellrekke ut i Norskehavet. Lofoten er ørnens rike og naturen er vill og kompromissløs.

17

Stupbratte tinder og fjell gir mange muligheter for bratt ski og fjellklatring, men også bølgesurferene har oppdaget Lofoten. Tidligere var det Lofotfiske som lokket hardhausene ut hit. Nå har ekstremsport og også diverse kunstnere satt sitt preg på omgivelsene. Å stå på ski i disse omgivelsene gir en god miks av fjell og sjø som vil prege deg i lang, lang tid. En gang i Lofoten -  og du er fortapt til dette stedet!

18

19

Populære skitopper:
- Navaren 739 moh
- Geitgallien 1085 moh
- Torskemannen 780 moh

Ggg022

20

Facebook

Receive newsletter!
* indicates required

Samarbeidspartnere

 

hurtigruten

 

ng-stor bw

På ski i Nord Norge

Mange av oss reiser til alpene for den ultimate skiopplevelse. Nå er det Nord Norge som er det  "hotteste" blant skikjørere fra hele verden.

Riktignok er fjellene høyere i Mellom-Europa, men kun Nord Norge kan tilby skikjøring med havutsikt! Nord Norge er rett og slett helt unikt! Vår kyst er langstrakt, men Hurtigruten gir oss muligheten til å oppleve `hele´ Nord Norge på en og samme reise. Alt dette med tilgang til nærmest urørt skiterreng rett fra kaia. Stakkars Europere som er vant til å gå i kø, og som sjelden får sjansen til å oppleve stillheten og det å ha fjellet helt for seg selv!

P1000879

Her er det ingen grunn til stress!

Når vi våkner om morgenen trenger vi ikke haste for å komme først til puddersnø. Det er nok til alle, og sannsynligvis er vi de eneste. Vi kan rett og slett fråtse i valg av "linjer". Skal vi ta den ene eller den andre?

Ggg022

IMG 5164

Hyggelige folk og god mat.

Våre turer i mars og april sammenfaller med den viktigste fiskeperioden i Nord Norge. Når skreifisket er på det mest hektiske kjenner vi vår besøkelsestid.  Dette betyr at det er rikelig tilgang på beste kvalitet fisk. Og selvfølgelig må vi smake!. Det finnes ikke bedre fisk enn den nytrukne som kommer rett fra fiskebåten.

NK IMG 1920

rgf