Kvaløya Tromsø

Få byer i Norge kan tilby skikjøring i flotte fjell kun 15 minutters biltur fra sentrum. Kvaløya er tumleplassen for de lokale toppturentusiastene, men det er allikevel ingen grunn til å frykte `folkemasser´ på tur på denne øya. Kvaløya har mange fantastiske turer å tilby. De fleste toppene er mellom 800-1050 moh med varierende vanskelighetsgrad. Ettersom vi befinner oss på en øy er sjansene store for at du kan avslutte turen med en siste sving helt nede i fjæresteinene.


Kvaløya har mange klassikere og noen hemmligheter...

- Blåmann 1044 moh
- Skittentind 1017 moh

13

14

15

Facebook

Receive newsletter!
* indicates required

Samarbeidspartnere

 

hurtigruten

 

ng-stor bw

På ski i Nord Norge

Mange av oss reiser til alpene for den ultimate skiopplevelse. Nå er det Nord Norge som er det  "hotteste" blant skikjørere fra hele verden.

Riktignok er fjellene høyere i Mellom-Europa, men kun Nord Norge kan tilby skikjøring med havutsikt! Nord Norge er rett og slett helt unikt! Vår kyst er langstrakt, men Hurtigruten gir oss muligheten til å oppleve `hele´ Nord Norge på en og samme reise. Alt dette med tilgang til nærmest urørt skiterreng rett fra kaia. Stakkars Europere som er vant til å gå i kø, og som sjelden får sjansen til å oppleve stillheten og det å ha fjellet helt for seg selv!

P1000879

Her er det ingen grunn til stress!

Når vi våkner om morgenen trenger vi ikke haste for å komme først til puddersnø. Det er nok til alle, og sannsynligvis er vi de eneste. Vi kan rett og slett fråtse i valg av "linjer". Skal vi ta den ene eller den andre?

Ggg022

IMG 5164

Hyggelige folk og god mat.

Våre turer i mars og april sammenfaller med den viktigste fiskeperioden i Nord Norge. Når skreifisket er på det mest hektiske kjenner vi vår besøkelsestid.  Dette betyr at det er rikelig tilgang på beste kvalitet fisk. Og selvfølgelig må vi smake!. Det finnes ikke bedre fisk enn den nytrukne som kommer rett fra fiskebåten.

NK IMG 1920

rgf