Artikler

Event og konferanse

Whiteblue Adventure kan også tilby turer spesielt tilpasset for bedrifter eller vennegjenger!

Disse turene kan være en av våre ordinære skiturer med Hurtigruten, men vi kan også sette sammen en løsning  etter dine spesielle ønsker.

Har du har noen tanker og ideer du vil lufte med oss?  Ta kontakt på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Hva med:

- Fisketur i Lofoten.
- Ski- og topptur i Nord Norge og  på Vestlandet.
- Fjellføring i hele Norge.
- Vulkana spa båtsafari med eller uten skikjøring.
- Hundekjøring i Finnmark.
- Snøscooterkjøring i Finnmark.
- Konferanse på Hurtigruten med aktive opplevelser.
- mm.

156

HTL 08 - IMG 9437

P1020833

Huskies print

Lyngsfjord 6

D1000004

9

 

 

Facebook

Receive newsletter!
* indicates required

Samarbeidspartnere

 

hurtigruten

 

ng-stor bw

På ski i Nord Norge

Mange av oss reiser til alpene for den ultimate skiopplevelse. Nå er det Nord Norge som er det  "hotteste" blant skikjørere fra hele verden.

Riktignok er fjellene høyere i Mellom-Europa, men kun Nord Norge kan tilby skikjøring med havutsikt! Nord Norge er rett og slett helt unikt! Vår kyst er langstrakt, men Hurtigruten gir oss muligheten til å oppleve `hele´ Nord Norge på en og samme reise. Alt dette med tilgang til nærmest urørt skiterreng rett fra kaia. Stakkars Europere som er vant til å gå i kø, og som sjelden får sjansen til å oppleve stillheten og det å ha fjellet helt for seg selv!

P1000879

Her er det ingen grunn til stress!

Når vi våkner om morgenen trenger vi ikke haste for å komme først til puddersnø. Det er nok til alle, og sannsynligvis er vi de eneste. Vi kan rett og slett fråtse i valg av "linjer". Skal vi ta den ene eller den andre?

Ggg022

IMG 5164

Hyggelige folk og god mat.

Våre turer i mars og april sammenfaller med den viktigste fiskeperioden i Nord Norge. Når skreifisket er på det mest hektiske kjenner vi vår besøkelsestid.  Dette betyr at det er rikelig tilgang på beste kvalitet fisk. Og selvfølgelig må vi smake!. Det finnes ikke bedre fisk enn den nytrukne som kommer rett fra fiskebåten.

NK IMG 1920

rgf